Röda lampor

Posted by admin on May 13, 2014
Uncategorized

Jag tycker att det är väldigt mysigt med röd Belysning
hemma. Det behöver inte vara riktigt rött men bara lite, jag tycker att det är så himla fint av någon anledning. Det kan ha att göra med att min mormor och morfar hade en röd lampskärm och det gjorde att ett rum alltid var lite rödare än de andra. Jag tyckte alltid att det var så himla mysigt av någon anledning, det kändes så drömskt och jag ville alltid leka därinne. Jag tror att jag skulle tycka det var väldigt mysigt om jag kanske hittade en bra röd lampskärm eller så kan man ju helt enkelt köpa glödlampor som ger ett rött ljus, det är ju också väldigt häftigt skulle jag säga. Hur man än uppnår effekten så tror jag att det kommer att bli väldigt bra i slutändan och det är det som är viktigt.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City